زمان برگزاری کنکور سراسری ۱۴۰۴ اعلام شد تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند
سرخط خبرها

دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با جامعه حوزویان خراسان رضوی | آیت الله آملی لاریجانی: تقید به اخلاق عملی برای طلاب جوان ضروری است

  • کد خبر: ۱۹۷۴۹۷
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷
دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با جامعه حوزویان خراسان رضوی | آیت الله آملی لاریجانی: تقید به اخلاق عملی برای طلاب جوان ضروری است
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: طلبه مکلف است یاد بگیرد، اما پایبندی به معرفت و اخلاق عملی هم ضروری است تا از این طریق، کلام به اوج اثرگذاری برسد و کار فرهنگی و تبلیغی، مخاطب پیدا کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نشست صمیمی آیت‌الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با علما و اساتید حوزه علمیه خراسان، امروز (چهارشنبه ۸ آذرماه) با حضور حجت‌الاسلام محمدباقر فرزانه امام جمعه موقت مشهد و حجت‌الاسلام علی خیاط رئیس حوزه علمیه خراسان در مدرسه علمیه عالی نواب مشهد برگزار شد. در ابتدای این دیدار، شش نفر از اساتید مدارس مختلف حوزه خراسان به ارائه آخرین دستاورد‌های پژوهشی خود پرداختند و برخی چالش‌های فقهی با مسائل روز را تشریح کردند.

دیدار رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با جامعه حوزویان خراسان رضوی | آیت‎الله آملی لاریجانی: تقید به اخلاق عملی برای طلاب جوان ضروری است

طلبه مکلف به یادگیری است

آیت‌‎الله صادق آملی لاریجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با تأکید بر ضرورت پایبندی طلاب به حضور منظم در جلسات تحصیل و فراگیری علم از زبان اساتید اظهار کرد: نخبگان بیشتر از سایر طلاب در معرض آسیب هستند و این یک حقیقت است، زیرا آن‌ها با جریان عادی تعلیم و تعلم در حوزه‌ها اقناع نمی‌شوند و حتی ممکن است پاسخ شایسته به سؤالاتشان هم نگیرند. به همین دلیل، بسیار پیش می‌آید که طلاب نخبه، تحصیل فردی را در دستور کار قرار دهند و بدون ملاحظه سراغ منابع و مراجع علمی بروند. این مخرب روند تحصیل آن‌هاست و باید از چنین رفتاری پرهیز کرد.



وی افزود: تحصیل فردی شاید بتواند ختم به برخی نتایج شود، اما قطعاً با یک تلنگر از اساتید کارکشته و صاحب‎نام حوزه از بین خواهد رفت. به همین دلیل، طلاب باید خود را مکلف به حضور در کلاس‌های درس بدانند و در وهله اول با نظام فکری استاد آشنا شوند و سپس بتوانند مدخل مناسب به علوم و معارف مختلف را پیدا کنند.

رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام خاطرنشان کرد: علاوه بر پایبندی به حضور در کلاس‌های درس و بحث، تقید به امور عبادی و معرفت‌افزایی اخلاقی هم یک ضرورت برای همه طلاب جوان است. عزیزان من، بدانید که در تاریخ افراد بسیاری بوده‌اند که به دلیل اشتیاق بسیار به کسب علم و معرفت شاید حتی از عبادات و امور اخلاقی پرهیز کرده‌اند. این محتمل است که برخی طلاب شاید حتی در وقت اذان، نماز اول وقت را به تأخیر بیندازند تا درس و بحث ادامه پیدا کند. این اشتباه است. طلبه مکلف است یاد بگیرد، اما پایبندی به معرفت و اخلاق عملی هم ضروری است تا از این طریق، کلام به اوج اثرگذاری برسد و کار فرهنگی و تبلیغی، مخاطب پیدا کند.

وی ادامه داد: شاید به نظر برخی افراد برسد که اجتهاد به‌عنوان یک عمل بالفعل باعث می‌شود تا فرد به درجه‌ای برسد که خالق اندیشه باشد، اما اجتهاد یک فرآیند است که با مراجعه و تحقیق حاصل می‌شود و مجتهد را به جایگاهی می‌رساند که بتواند پایه‌های فکری یک نظریه را مطرح کند. به همین دلیل، مجتهد نیازمند پشتوانه کاملی از دانش فقهی، کلامی و مبنایی است تا بتواند براساس آن‌ها، آگاهی دقیقی از منابع و مراجع داشته باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->